Constituïda l’Associació d’Amigues i Amics de La Sedeta


Barcelona, 3/10/2010.- La Sala d’Actes del Centre Cívic La Sedeta va acollir el passat divendres dia 1 d’octubre una seixantena de persones que assistien a l’assemblea constituent de la nova associació d’Amigues i Amics de La Sedeta. Impulsada per un grup de mares i pares que havien portat, o porten, els seus fills i filles al CEIP o l’IES La Sedeta, la nova associació vol estar oberta a institucions i persones del barri, vinculades d'alguna manera a l'antiga fàbrica tèxtil.
Les finalitats de la nova associació de caire sociocultural són, en paraules del seu president Justo Domínguez, “la recuperació de la memòria històrica de La Sedeta, la participació en la vida social del Districte, i el manteniment de l’amistat entre els seus membres”, cosa que es farà a través d’activitas, festes, debats, conferències i altres.
La primera Junta Directiva va quedar constituïda per:
President: Justo Domínguez; Vicepresident: Josep Nieto; Secretària: Cecilia Aguilar; Tresorer: Carles Tena; Vocals: Esther Bescós, Rosa Capella, David Companyon, Pere Dalmau, Andrés Encinas, Rosa Sáez, Carmen Soriano i Maribel Rubio.
>> integrants de les comissions
>> composició junta 2012
>> veure els estatuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada