Prou retallades - 14 maig

Des de l’esclat de la crisi el 2007 fins ara, aquesta s’ha anat fent més persistent i profunda. Ara, el 2011, tots els governants parlen d’ajustaments pressupostaris, retallades socials i fons de rescat per a països amb problemes de finançament.
Malgrat que els governs i la ciutadania sabem que el culpable de la crisi ha estat el sistema financer, amb la complicitat dels poders públics i els organismes internacionals neoliberals, totes les mesures impulsades per la Unió Europea van exclusivament adreçades a garantir la remuneració dels interessos dels mercats financers i bancaris, i a desballestar el model social europeu... veure tot el manifest

Volem i hem de ser molts i moltes més!! Us convidem i animem a sumar-vos a aquesta gran plataforma ciutadana d’entitats i organitzacions socials.
twitter   octaveta color   octaveta b/n 

3 comentaris:

  1. La llista continua creixent JA SOM MÉS DE 175 !! (hi ha 9 entitats que encara no els hem pogut introduir).
    Fem-ne difusió i escalfem motors!!
    PROU RETALLADES
    veure llista adhesions i+

    ResponElimina
  2. Demà dimecres, 8 de juny, a Barcelona, Girona, Lleida i Tortosa
    Els treballadors/es dels Serveis Públics es concentren de nou per protestar contra les retallades imposades pel Govern

    Els treballadors i les treballadores de la funció pública es tornaran a mobilitzar demà dimecres, 8 de juny, en protesta contra les retallades imposades pel Govern de la Generalitat. Han estat convocats pels sindicats CCOO de Catalunya, IAC i UGT.

    Les concentracions tindran lloc a les 18 hores a Barcelona (plaça de Sant Jaume), a Girona (davant l’edifici Santa Caterina de la Generalitat, a la plaça de Pompeu Fabra) i a Lleida (davant la Delegació del Govern, al carrer de Lluís Companys), i a les 18.30 h a Tortosa, a la plaça de l’Ajuntament.

    ResponElimina